Stappenplan

Wat moet ik doen bij autoschade?

 

1. Autoschade melden

Vul ter plekke het Europees Schadeformulier in en stuur dit aan uw lease- of
verzekeringsmaatschappij of assurantietussenpersoon en meld de schade bij uw contact. Geef hierbij aan dat u de autoschade laat herstellen door Care Autoschade.

 

2. Contact met Care

Bel 085 1118424 (lokaal tarief) of neem contact op met de dichtstbijzijnde Care vestiging om een afspraak te maken, zodat wij de schade kunnen beoordelen. Ook kunt u online uw schade bij een vestiging naar keuze inplannen.

 

3. Care legt vast

Wanneer u de schade aan uw auto door Care Autoschade laat beoordelen, dan wordt deze digitaal door ons vastgelegd. Zo hebt u altijd bewijsmateriaal voor uw verzekeraar of leasemaatschappij. Als u na deze beoordeling de schade door Care wilt laten herstellen, ondertekent u een opdrachtbevestiging en wordt een afspraak met u ingepland.

 

4. Herstelafspraak

Wij plannen een herstelafspraak met u als uw auto nog rijdt en verkeersveilig is. Is dit niet het geval, dan laat u uw auto staan bij Care Autoschade. 

 

5. Mobiliteitsgarantie

Terwijl wij uw auto herstellen, kunt u gebruik maken van de Care mobiliteitsgarantie.

 

6. Eigen risico?

Sommige verzekeraars hebben ons gevraagd het eventuele eigen risico namens hen te incasseren. Dit heeft als voordeel voor u dat alles bij aflevering van de auto direct geregeld is. U hoeft niet te wachten op een eventueel succesvol verhaal van de schade alvorens wij kunnen beginnen met het herstel van uw auto. Indien blijkt dat de schade verhaald kon worden op een tegenpartij, krijgt u dit geld weer terug van uw verzekeraar.

 

7. Vragen na schade

Bij schade komen er altijd vragen in u op die niet altijd meteen te beantwoorden zijn. Hoe ben ik verzekerd? Wie heeft er schuld? Hoe zit dat met mijn eigen risico? Hoe zit het met de korting op mijn premie? Met deze en vele andere vragen helpen wij u graag verder. Zo hebben wij de Care Verhaalservice©, deze neemt u veel werk uit handen als u bijvoorbeeld WA verzekerd bent en niet zelf schuldig bent aan de schade.  Care probeert namens u de schade te verhalen op de tegenpartij.

 

Autoschade?
Meld uw schade telefonisch of online
Schade melden telefonisch
085-1118424
(lokaal tarief)
PLAN UW AFSPRAAK
Care Autoschade service vestigingen
Altijd een vestiging
bij u in de buurt
Klanttevredenheid Care Autoschade
Tevredenheidscore