Disclaimer

De informatie op deze site (teksten en beeldmateriaal) valt onder Copyright© van Care Schadeservice B.V.. Care Autoschade is een handelsnaam van Care Schadeservice B.V..

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Care Autoschade. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Care Autoschade is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.


 

Auteursrechten

Care Autoschade behoudt zich het auteursrecht op de via www.care-autoschade.nl verstrekte informatie inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is derhalve niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Care Autoschade B.V.


 

Privacy

Care Autoschade hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. De door u verstrekte persoonsgegevens ten behoeve van vragen of schademeldingen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de melding of vraag.

Autoschade?
Meld uw schade telefonisch of online
Schade melden telefonisch
085-1118424
(lokaal tarief)
PLAN UW AFSPRAAK
Care Autoschade service vestigingen
Altijd een vestiging
bij u in de buurt
Klanttevredenheid Care Autoschade
Tevredenheidscore